Alles op een grote hoop

22 jan ‘19

Congres

Alles op een grote hoop

Op dinsdag 22 januari 2019 organiseert het Maasstad Ziekenhuis de tweede editie van het congres "alles op een grote hoop". Vanwege het grote succes van ons eerste congres hebben we opnieuw een interactieve dag georganiseerd. Diverse experts uit Nederland, België en Groot-Brittanië belichten in plenaire sessies en workshops de verschillende oorzaken en behandelingen van defecatiestoornissen bij kinderen en volwassenen. Met de brede insteek van dit onderwerp stellen we de multidisciplinaire behandeling van defecatieproblematiek centraal. Kortom, op deze dag krijgt u vanuit verschillende specialismen een up-to-date overzicht van alle facetten van ontlastingsproblematiek.

Dit congres is bedoeld voor MDL-artsen, kinderartsen, kinderartsen MDL, chirurgen, gynaecologen, revalidatieartsen, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten, physician assistants en huisartsen. Overig geïnteresserde zorgprofessionals zijn ook van harte welkom. Het congres vindt plaats in LantarenVenster te Rotterdam.

Op de website vindt u alle actuele informatie.

Aan- of afmelden
Wij ontvangen uw reactie graag voor 8 januari 2019. U kunt zich aan- of afmelden door middel van onderstaande link:

https://allesopeengrotehoop.maasstadcongresbureau.nl

Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs en hopen u te mogen verwelkomen op 22 januari 2019.
Mocht u zich al hebben aangemeld dan kunt u deze reminder als niet verzonden beschouwen.

Met hartelijke groet,

Congrescommissie "Alles op een grote hoop"
Lidy van Driel-Rooks (verpleegkundig specialist MDL), Marjolijn Landman (verpleegkundig specialist kindergeneeskunde, Jacqueline Klasing (Coördinator Maasstad Congresbureau, Maasstad Academie)

Adviesraad
Maartje Buis (MDL-arts), Sjam Ganesh (MDL-arts), Michael Groeneweg (Kinderarts MDL)

Terug

Delen:

Recente artikelen

InloggenLid worden
NVCK