Lid worden

Lid worden

De NVCK beoogt alle hulpverleners die werken met kinderen en tieners met incontinentieproblemen te informeren, ondersteunen en kennis te vergroten. We zijn een beroepsvereniging voor kinderartsen, kinder(bekken)fysiotherapeuten, psychologen, urologen en urotherapeuten. Op onze besloten ledenpagina vind u o.a. collega’s in uw regio, aankondiging van congressen, literatuur. Ook ontvang u een aantal keer per jaar een nieuwsbrief.

Lidmaatschap bedraagt €25 voor fysiotherapeuten, psychologen en urotherapeuten. Kinderartsen en urologen betalen €35 per jaar.

U kunt zich via dit formulier aanmelden als lid voor de NVCK vereniging. Uw account wordt na controle geactiveerd, u ontvangt hierover per e-mail bericht. Bij betaling bent u lid van de vereniging en blijft uw account actief.

Uw gegevens

Uw persoonsgegevens worden strikt voor de vereniging gebruikt. Het item Website is geen vervanger voor de gekozen werklocatie.

Werkplek gegevens

De gegevens van de werkplek of instantie waar u werkzaam bent zijn voor iedereen toegankelijk. Deze gegevens zullen ook aan een speciale module gekoppeld worden. In deze module kunnen bezoekers van de site (ook niet-leden), via Google maps de dichtstbijzijnde instantie vinden. Van groot belang is dat uw deze gegevens zo compleet mogelijk invuld, ten behoeve van de service naar de bezoekers van de site. Kijk eerst even of uw locatie(s) al bestaat.

Kosten:

Urotherapeuten, Fysiotherapeuten: € 25,-
Psychologen, Kinderartsen en Urologen: € 35,-

Het lidmaatschapsjaar loopt van 01 januari tot en met 31 december. De betaling van het lidmaatschapsgeld dient voor 01 maart, maar uiterlijk voor 25 maart, te worden voldaan. U ontvangt uiterlijk eind februari een betalingsverzoek om het lidmaatschapsgeld te voldoen.

Aanmeldformulier

    Overige gegevens